1 csirkemell
18 szelet bacon
6 gerezd fokhagyma
1 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi csirkefűszer
só, bors
olívaolaj
A húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a húsokat. Ezt követően baconbe csomagoljuk mindegyiket. Az átkenés nem csak a jó íz miatt fontos, így a bacon rátapad a húsokra és nem bomlik ki a sütőben. A becsomagolt húsokat kiolajozott tepsibe tesszük és 180 fokon sütjük 30-35 percen át. Meg is fordítjuk, hogy minden oldaluk egyenletesen átsüljön.
--A csirkecombokat sózzuk meg -. Az olajat keverjük össze a mustárral és a borssal, majd jó alaposan kenjük meg vele a húst. - Érdemes egy kicsit várni vele sütés előtt, hogy jól...
Elkészítési idő: 50 Nehézség: KözepesElkészítése: A paprikákat és az újhagymát szeletekre vágjuk. A csirkemellet szétnyitjuk, kiklopfoljuk, majd szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehér borssal megszórjuk. A hú...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA páclé hozzávalóit összekeverjük, és a húst 4-5 órára benne hagyjuk. Papírtörlővel alaposan leitatjuk róluk a páclevet, közben egy serpenyőben vajat forrósítunk. A csirkemell...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Én előző nap a csirkemellet fokhagymás tejben beáztattam. 2. A csirkemell filéket lapjában félbevágjuk, majd hosszában vékony /1,5 cm széles/ csíkokra felvágjuk. 3. Besó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű