30 dkg spagetti.
20 dkg főtt-füstölt sonka,
10-10 dkg vaj és sajt,
2 evőkan paradicsompüré
3 tojás,
5 dkg zsemlemorzsa,
só.
Az apróra tördelt spagettit sós vízben kifőzzük. A vajat a tojássárgákkal habosra keverjük, hozzáadjuk a paradicsompürét, a darált sonkát és a nagyon apró kockákra vágott sajtot. Belekeverjük a spagettibe, végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk. Vajjal kikent, morzsával kihintett tűzálló tálba tesszük, majd a tálat vízzel telt edénybe állítjuk, a tetejét is megszórhatjuk reszelt sajttal és a sütőben 25-30 percig pároljuk.
Osszegyurni Hagyni megkelni Tepsibe kiteriteni Hagyni pihentetni 200fok suto ha ventilatoros Tetejrre olaj es durva so rozmaring Vagy tetszes szerint Lehet paradicsomot ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat paprikákat, paradicsomokat apróra felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a 2 csomag bolognai alapot,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelteszünk vizet a gnocchinak, mikor forr, beletesszük a tésztát, és pár perc múlva már le is szűrjük. A csirkét apróra felkockázzuk, olívaolajon elkezdjük sütni, miko...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElőször a tölteléket készítjük el. Ehhez a hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, majd az olvasztott vajon megfonnyasztjuk. A darált húst hozzáadjuk, 8-10 percig kevergetve pirít...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyű