35 dkg rigatoni tészta
35 dkg cukkini
10 dkg ricotta
1 kis fej vöröshagyma
5 dkg parmezán sajt
2 ek olívaolaj
só ízlés szerint
1 késhegynyi fehérbors
Aprítsuk egészen apróra a hagymát, kis kockákra a cukkinit. Egy edényben pirítsuk üvegesre a hagymát az olívaolajon.
Dobjuk hozzá a cukkinit, fedő alatt főzzük 15 percig, majd az idő leteltével vegük le a fedőt és hagyjuk elpárologni a nedvességet. Közben főzzük al dente állagúra tésztát, majd dobjuk hozzá a cukkinit és a ricottát, keverjük össze egy villával.
Szórjuk meg friss parmezánnal és máris tálalható.
A tojásokat egy keverőtálba ütjük, kézi habverővel felverjük, majd hozzáadjuk a kókuszlisztet, a kókusztejet, a sütőport, a cukrokat, az étkezési keményítőt és egy csipet sót, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűbesalmell: 10 dkg liszt, 10 dkg vaj, fél liter tej
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét habbá verjük. A sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a vaníliát, a lisztet, a tejet, és sima tésztává dolgozzuk. Végül belekeverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű