1 db tonhalkonzerv
1 db DM-es paradicsomos szósz (lehet olivás, zöldséges, bazsalikomos)
kevés olivaolaj
só
bors
spagetti tészta
sajt
Kifőzzük a spagettitésztát, mindeközben a paradicsomos szószt egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a tonhalkonzervet, pár csepp olivaolajat, sót, borsot, majd átrottyantjuk.
Reszelt parmezánnal tálaljuk, de anélkül is isteni!
Ha Intersparból pultrészből beszerzel még kb. 5 dkg szárított paradicsomot, még jobb lesz!
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint lobogó, forró sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és egy nagyobb tálba tesszük. Az uborkát, hagymát, paprikát megmossuk és az an...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát megfőzzük, majd kihűtjük. Az almát, a hagymát, az uborkát és a paradicsomot nagyjából azonos méretűre, apróra vágjuk, majd összekeverjük. A majonézt, a tejfölt, a mustá...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát. Ráönjük a paradicsomot, majd felöntjük egy kevés vízzel. Sóval, borssal, bazsalikommal és 2 cs. cukorral ízesítjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Nokedlitésztát keverünk lisztből, tojásból, sóból és kevés vízből, majd forró vízben kiszaggatjuk. Ha megfő, lecsurgatjuk. 2. Felkockázzuk a hagymát és megpirítjuk olajon. 3....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű