menu

Családireceptkönyv.hu

Kakukkkfüves csirkecombok almával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


0 db csirke felsőcomb
1 ek. só
2 tk. őrölt fekete bors
2 ek. szárított kakukkfű/ 1 ek. aprított friss kakukkfű
50 dkg alma
10 ek. olívaolaj/ étolaj
5 dl víz

Elkészítés:


A csirkecombokat megmosom, besózom, borsozom és gazdagon meghintem kakukkfűvel.
Az almákat megmosom, de nem hámozom meg. Csak a magházat távolítom el és negyedekre vágom a gyümölcsöt.

A tűzálló tálba olajat öntök majd a húsokat az almával összekeverve belerakom.
Ezután vízzel felöntöm a tepsi tartalmát és alufóliával leborítva sütni kezdem.
Közepes lángon 30 percig sütjük lefedve, majd 10-10 percet pirítjuk oldalanként alufólia nélkül.
A szaftja valami isteni, a hús pedig zamatos és omlós. Ha köretet szeretnénk hozzá tálalni, akkor krémes krumplipürét ajánlok.

Kakukkkfüves csirkecombok almával

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ilona
Baconos csirkemell őzgerincformában!
Baconos csirkemell őzgerincformában!

A tojásokat, a sót, a borsot, a lisztet, a tejfölt, az apróra vágott petrezselymet és a reszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellet apróra felkockázzuk és a masszához keverjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar  Csirke curry - indiai recept
Csirke curry - indiai recept

A csirkemellet kisebb kockákra vágjuk. A hagymát, a gyömbért, a chilit és a fokhagymát apróra vágjuk, és a forró olajon kb 2 percig pirítjuk. Beletesszük a csirkét, majd a maradék...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Monamari
Csirkemáj fasírt
Csirkemáj fasírt

A zsemléket tejben áztattam, majd kifacsartam. A megtisztított májat botmixerrel pürésítettem, a többi hozzávalókkal kikevertem, egy kevés zsemlemorzsát adtam hozzá és olajjal kike...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Petra
Fordított Hús
Fordított Hús

A húst kiklopfoljuk. Fordítva panírozunk: Zsemlemorzsa, Tojás, Liszt. Kisütjük,tepsibe tesszük, tetejére hagyma karikát rakunk és reszelt Sajttal megszórjuk. Az öntetet a hús te...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk