1 kg liszt
3 kefir
2 egész tojás
3 dkg élesztő
1 dl tej
pici só
Az élesztőt felfuttatjuk, összegyúrjuk. 3-4 órára hűtőbe tesszük, majd sütjük. 2 hétigeltartható
A kelkáposztának a külső leveleit eltávolítjuk, kidobjuk, a többit pedig feltesszük forró vízben forrni úgy 10 percre, majd kiszedjük, felitatjuk róluk a vizet, félretesszü...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA római tálat beáztatjuk, legalább 20-30 percre, hogy alaposan megszívja magát. Felkarikázzuk a kolbászt, megpucoljuk a hagymát és vékony karikákra vágjuk, lereszeljük a sajtot....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA savanyú káposztát nem szoktam átmosni. Az apró káposztát a tál aljára helyezzük, rádaraboljuk a plé oldalast, majd a 3 féle húsból, fűszerekből, apróra vágott fokhagyma és vörö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű