sirkecomb
60 dkg csirke alsócomb ("dobverő")
csirke fűszersó ízlés szerint
1 késhegynyi dijoni mustár (combonként)
fekete bors ízlés szerint
só ízlés szerint
1 ek libazsír (elősütéshez)
Hagymás krumpli
6 közepes db burgonya (ízlés szerint lehet több is)
1 közepes db vöröshagyma
petrezselyem ízlés szerint (apróra vágva)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
majoranna ízlés szerint (alternatív)
0.5 dl víz (kb)
sirkecomb
60 dkg csirke alsócomb ("dobverő")
csirke fűszersó ízlés szerint
1 késhegynyi dijoni mustár (combonként)
fekete bors ízlés szerint
só ízlés szerint
1 ek libazsír (elősütéshez)
Hagymás krumpli
6 közepes db burgonya (ízlés szerint lehet több is)
1 közepes db vöröshagyma
petrezselyem ízlés szerint (apróra vágva)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
majoranna ízlés szerint (alternatív)
0.5 dl víz (kb)
1. A felszeletelt, vékonyra kivert és besózott csirkemell filéket az alábbi masszában megforgatom: lereszelt nyers burgonya liszttel, tojással, sóval, őrölt borssal, petrezselyemme...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A csirkemellet 3 ek. olívaolajon, nagy lángon 4-4 percig sütjük, hogy legyen egy kis kérge. Ha a hús nagyon vastag lenne, picit klopfoljuk ki előtte, különben nem sül át. Félret...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesElkészítése: A rizst megmossuk, majd sós vízben megfőzzük. Egy másik edényben puhára főzzük a húst, leszűrjük és felszeleteljük. A húst és a zöldségeket összekeverjük a megfőtt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellfilét megtisztítjuk és felkockázzuk. Jól összekeverjük a gyömbérporral és állni hagyjuk kb.1/2 órát. Egy serpenyőben pici olajon megpirítjuk a húst, sózzuk és hozzáadj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű