Fejenként 1-2 alma
citromlé
cukor
málnaíz
darált dió
tojásfehérje
Az alma csutkáját kiszúróval eltávolítjuk, citromos, cukros vízben félpuhára főzzük. Jénai tálba tesszük az almákat, közepüket megtöltjük dióval elkevert málnaízzel, majd bevonjuk kemény tojáshabbal, amibe cukrot tettünk. Sütőben addig sütjük, amíg a tojáshab világos színt nem kap.
A körtéket meghámozom, félbevágom, magházát kiveszem. 1 liter vizet felforralok 4 kanál cukorral, a teafilterrel, a fahejjal, a vaniliával és félpuhára főzöm benne a körtéket, maj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű♥ A tészta alapanyagait összegyúrjuk. 14 db egyforma golyócskát készítünk belőle. Tenyerünkbe véve ellapítjuk, majd a kis fém kosárkákat kibéleljük vele. Magam részéről én kinyújto...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőször a száraz hozzávalókat tesszük egy nagyobb keverőtálba, hozzáadjuk a tejet, a tojásokat és a zsírt. Az egészet alaposan elkeverjük robotgéppel. Egy közepes méretű tepsit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot, a zselatint és a cukrot összekeverjük és felmelegítjük. Felforralni nem szabad. Ha kihűlt, belekeverjük a habfixálóval kemény habbá felvert tejszínt, gyümölcsöt és a b...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: Könnyű