1,5 kg busa
0,5 kg krumpli
3-4 gerezd fokhagyma
0,3 dl fehérbor
10-12 dkg füstölt szalonna
10-12 dkg baconszalonna
majoranna, oregáno, petrezselyem, tárkony, só bors
Alulra főtt krumpli. Csinálni kell tejfölből és friss fűszerekből és borból egy öntetet. A krumplira jön a beirdalt hal és a szalonnapörc amit előzőleg kisütöttünk. Erre rá az öntet és a tetejére a baconszeletek.
Szükséges egy kukta betéttel. A halat főzés előtt 2 órával lesózzuk. Ezen kívül több só nem kell. A halat belerakjuk a kuktába, majd az előre összerottyantott hozzávalókat ráöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA karikára vágott póréhagymát kevés zsíron megpirítottam, hozzáadtam az apró csíkokra vágott sárgarépát, a kis darabokra vágott brokkolit és kevergetve megpirítottam. Vizet nem adt...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű1.Preheat the oven to 220°C, fan 200°C, gas 6. Line a baking tray with a silicone mat or baking paper, put the cauliflower florets on the tray, drizzle over 1 tablespoon oil, seaso...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűKezdjük a töltelékkel: A fenyőmagot finomszeműre őröljük egy asztali aprító segítségével. Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, megfuttatjuk benne a fokhagymát, ügyelve, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű