Hozzávalók:
1/2 avokádó (130 g)
153 g sült lazac (más hallal is jó)
6 g só (Himalaya só ITT!)
1 pucolt salátahagyma (70 g)
2 nagyobb gerezd fokhagyma
1/2 bio citrom leve (28 g)
1 tk. Paleo cukormentes mustár (cukormentes mustár ITT!)
10 dkg To-tu krém (ToTu krém ITT!)
Hozzávalók:
1/2 avokádó (130 g)
153 g sült lazac (más hallal is jó)
6 g só (Himalaya só ITT!)
1 pucolt salátahagyma (70 g)
2 nagyobb gerezd fokhagyma
1/2 bio citrom leve (28 g)
1 tk. Paleo cukormentes mustár (cukormentes mustár ITT!)
10 dkg To-tu krém (ToTu krém ITT!)
Elkészítés:
A hozzávalókat tegyük turmixgépbe és turmixoljuk krémesre.
Pirítós kenyérrel tálaljuk.
100 g krém tápértéke (lazaccal készítve):
145 kcal
9,9 g fehérje
7,3 g zsír
4,5 g ch
Mindent beleraksz egy kuktába és lassú tűzön két és fél órát főzöd, amíg a szálka is megpuhul és szétfő. Mivel én filét használtam nem kellett ennyit főzni. Nem szabad kavarni, ese...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGrillezett-pácolt zöldségek: A cukkinit és a padlizsánt karikákra, a paprikát nagyobb darabokra, a hagymát cikkekre, a gombákat csak félbe vagdossuk. Ha lehetőségünk van, akár fa...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA megtisztított hal fejét, illetve farok részét levágjuk, úgy hogy némi hús maradjon rajta. A halat kifilézzük, felkockázzuk. Alaplé készítés: A fejet, a farkat és az apró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halat kiolvasztjuk szűrőbe téve,hogy az összes fölösleges viz ki tudjon folyni belőle. Beirdaljuk,alaposan besózzuk és beleforgatjuk a paprikás lisztbe,majd forró olajban kisütjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű