menu

Családireceptkönyv.hu

Lazacos avokádókrém, "szénhidrátmentes" pirítóssal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:

1/2 avokádó (130 g)
153 g sült lazac (más hallal is jó)
6 g só (Himalaya só ITT!)
1 pucolt salátahagyma (70 g)
2 nagyobb gerezd fokhagyma
1/2 bio citrom leve (28 g)
1 tk. Paleo cukormentes mustár (cukormentes mustár ITT!)
10 dkg To-tu krém (ToTu krém ITT!)

Elkészítés:


Hozzávalók:

1/2 avokádó (130 g)
153 g sült lazac (más hallal is jó)
6 g só (Himalaya só ITT!)
1 pucolt salátahagyma (70 g)
2 nagyobb gerezd fokhagyma
1/2 bio citrom leve (28 g)
1 tk. Paleo cukormentes mustár (cukormentes mustár ITT!)
10 dkg To-tu krém (ToTu krém ITT!)

Trükkök, tippek, praktikák:


Elkészítés:
A hozzávalókat tegyük turmixgépbe és turmixoljuk krémesre.
Pirítós kenyérrel tálaljuk.

100 g krém tápértéke (lazaccal készítve):
145 kcal
9,9 g fehérje
7,3 g zsír
4,5 g ch

Lazacos avokádókrém, "szénhidrátmentes" pirítóssal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Halászlé
Halászlé

A fejét, farkát, uszonyát levágom és a 3 liter vízbe teszem főni, alaplének. A fejéből kivágom előtte a kopoltyút és a bütyköt (középen van, fehér). Beleteszem a dinsztelt hagy...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Jucus
Rántott tengeri hal
Rántott tengeri hal

A halatkiolvasztás után panírozzuk, majd olajban kisütjük. Rizzsel, sültkrumplival és tartármártással tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar FOKHAGYMÁS VAJBAN SÜLT LAZACFILÉ
FOKHAGYMÁS VAJBAN SÜLT LAZACFILÉ

A lazacot megsózzuk, megborsozzuk, rácsöpögtetjük egy citrom levét, és fél órát állni hagyjuk. Egy grillserpenyőbe 2 kanál étolajat öntünk. Hozzáadjuk a vajat, beleszórjuk egy f...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kókusztejes pikáns leves garnélával
Kókusztejes pikáns leves garnélával

A zöldségeket meghámozzuk, a krumplit apró kockákra, a répát karikára, a póréhagymát vékonyan felszeleteljük. A vajat megolvasztjuk, megdinszteljük rajta a pórét, hozzáadjuk a zú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk