Hozzávalók:
1/2 avokádó (130 g)
153 g sült lazac (más hallal is jó)
6 g só (Himalaya só ITT!)
1 pucolt salátahagyma (70 g)
2 nagyobb gerezd fokhagyma
1/2 bio citrom leve (28 g)
1 tk. Paleo cukormentes mustár (cukormentes mustár ITT!)
10 dkg To-tu krém (ToTu krém ITT!)
Hozzávalók:
1/2 avokádó (130 g)
153 g sült lazac (más hallal is jó)
6 g só (Himalaya só ITT!)
1 pucolt salátahagyma (70 g)
2 nagyobb gerezd fokhagyma
1/2 bio citrom leve (28 g)
1 tk. Paleo cukormentes mustár (cukormentes mustár ITT!)
10 dkg To-tu krém (ToTu krém ITT!)
Elkészítés:
A hozzávalókat tegyük turmixgépbe és turmixoljuk krémesre.
Pirítós kenyérrel tálaljuk.
100 g krém tápértéke (lazaccal készítve):
145 kcal
9,9 g fehérje
7,3 g zsír
4,5 g ch
Készítsd el a páclét: keverd el az olívaolajban az egyik citrom kifacsart levét, szórd meg sóval, tarka borssal, (előzetesen az egy evőkanálnyi tarka borsot zúzd szét egy mozsárban...
Elkészítési idő: 1/2 óraA harcsafilét egyforma kockákra vágjuk. Egy tálba beletesszük a lisztet, a fokhagymát, borsot, sót és őrölt fűszerpaprikát, majd jól összekeverjük. A halkockákat egyesével megforg...
Elkészítési idő:Sóval, borssal bedörzsölt halfilét külön-külön sütőpapírra tesszük amennyi a becsomagolásához elég. Tejfölben kikeverjük a passzírozott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk. A mártást a...
Elkészítési idő: 40