Hozzávalók:
1/2 avokádó (130 g)
153 g sült lazac (más hallal is jó)
6 g só (Himalaya só ITT!)
1 pucolt salátahagyma (70 g)
2 nagyobb gerezd fokhagyma
1/2 bio citrom leve (28 g)
1 tk. Paleo cukormentes mustár (cukormentes mustár ITT!)
10 dkg To-tu krém (ToTu krém ITT!)
Hozzávalók:
1/2 avokádó (130 g)
153 g sült lazac (más hallal is jó)
6 g só (Himalaya só ITT!)
1 pucolt salátahagyma (70 g)
2 nagyobb gerezd fokhagyma
1/2 bio citrom leve (28 g)
1 tk. Paleo cukormentes mustár (cukormentes mustár ITT!)
10 dkg To-tu krém (ToTu krém ITT!)
Elkészítés:
A hozzávalókat tegyük turmixgépbe és turmixoljuk krémesre.
Pirítós kenyérrel tálaljuk.
100 g krém tápértéke (lazaccal készítve):
145 kcal
9,9 g fehérje
7,3 g zsír
4,5 g ch
A halszeleteket gyengén lesózom, kicsit állni hagyom,hogy a só átjárja. A zsemlemorzsába szezámmagot beleteszem és szokásos módon a halszeleteket, liszbe,tojásba és a szezámmagos...
Elkészítési idő:A harcsafilét vágjuk kockára, majd a szalonnát és hagymát is aprítsuk fel. Elsőként a szalonnát süssük zsírjára és szűrjük le. A szalonna zsírjában, pirítsuk meg a felaprított ha...
Elkészítési idő:A tonhalkonzervek tartalmát, a sóval, borssal és a fokhagymával ízesítjük, hozzáadjuk az aprított olívabogyót és egy csepp olívaolajat (Ha a konzervünk olajos, akkor nem kell!) és...
Elkészítési idő: 1 óra