A húshoz:
- Egy egész csirkemell
- ízlés szerint fűszerek a páchoz:
só
fahéj
szerecsendió
oregánó
petrezselyem
fokhagyma
pirospaprika
- olivaolaj
A szószhoz:
-natúrjoghurt
-majonéz
-ecet
-fokhagyma
-petrezselyem
-víz
-só
-egy evőkanál cukor
A húst kisebb csíkokra kell vágni, ízlés szerint a fenti fűszereket kell rárakni, valamint egy kevés olivaolajat. 20 percre a hűtőbe helyezzük a pácolt húst. Olivaolajon kissé megpirítjuk és megfőzzük, majd egy nagyon kevés vajat rakunk a vízbe. Közben felforralunk egy kevés vizet a szószhoz, belerakjuk a sót és a cukrot, ha feloldódik félrerakjuk míg kihűl. Utána a joghurthoz adunk 2 evőkanál majonézt, és a kevés ecetet, összekeverjük a vízzel. Ha a hús elkészült akkor rápirítunk kicsit a tortillákra és felvágjuk a zöldségeket. Ha minden elkészült akkor összerakjuk a dolgokat.
A csirkemell szeleteket klopfolom, sóval, borssal fűszerezem, majd az 5 percig cukros, sós vízben párolt spárgát beleteszem, feltekerem, hústűvel megtűzöm. A csomagokat olvasztott...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tépett csirkecomb elkészítéséhez a bőr nélküli combokat fűszerezzük a Tijuana keverékkel és sóval, majd összedolgozzuk 2 ek BBQ szósszal. 170 fokra előmelegített sütőben 1,5 óra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlőször készítsük el a tölteléket. Ehhez a puha vajba elkeverjük az aprított petrezselymet, a préselt fokhagymát, majd a megsütött és felaprított bacon szalonnát. Sózzuk borsozzu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű