Fresh crusty baguette
1/4 cup minced fresh garlic
1/3 cup plus 2 tbsp. extra virgin olive oil
½ tbsp. unsalted butter
¼ tsp. freshly ground black pepper
½ tsp. garlic salt
1/3 cup chopped parsley
Preheat your oven to 400F. Cut your baguette in half, and then cut each half length-wise. (This makes the full loaf easier to manage, and allows you to place a half loaf at each end of the table if you’re entertaining!)
Place your oil and garlic in a medium saucepan. Set heat to medium low and set your timer for five minutes. Watch the pan closely. Around minute three or four, the oil and garlic mixture should begin to fizz and bubble. You want to let it do that, stirring occasionally for one to two minutes, until the garlic is very fragrant. Once you really smell the garlic, remove the pan from the heat. Stir in the butter, black pepper and ¼ teaspoon of the garlic salt.
Separate the mixture among the four halves of baguette. Sprinkle with the remaining garlic salt and parsley. Stack the halves on top of one another, wrap tightly in foil and bake for 10 minutes. After 10 minutes, open the oven and peel back the foil slightly (using oven mitts), to expose the top of the bread. Continue to bake for another two to three minutes until the baguettes are hard to the touch and slightly crispy.
Let bread cool for five minutes. Slice each baguette half into five pieces, and enjoy immediately
A tekercsekhez a hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, majd 4 egyenlő részre osztjuk és vékonyra kinyújtjuk. Mindegyiket megkenjük baracklekvárral és megszórjuk cukros dióval, felt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apróra vágjuk. A felhevített olajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a húst majd fehéredésig pirítjuk. Beleöntjük a paradicsomlét. Ízesítjük a cukorral, a sóval, a tör...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBurgonyanyomóval a túrót jól összetörjük, majd az összes hozzávalóval jól összekeverjük. Rizslisztezett kézzel gombócozzuk, majd forrásban lévő vízbe tesszük. Ne tegyünk bele sokat...
Elkészítési idő: 1-1,5óra Nehézség: Könnyű