menu

Családireceptkönyv.hu

Layered Sherbet Cake


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 recipe Classic White Cake or 1 package 2-layer-size white or yellow cake mix
2 cups orange sherbet, softened
2 cups lime sherbet, softened
2 cups raspberry sherbet, softened
1 8 ounce package cream cheese, softened
1/2 cup powdered sugar
1/4 cup milk
1 teaspoon vanilla
1 16 ounce container frozen whipped dessert topping, thawed
Small decorative candies or multicolor sprinkles

Elkészítés:


Prepare, bake, and cool Classic White Cake as directed for 8-inch layers.
Using a long serrated knife, cut each cake layer in half horizontally. Place one cake layer, cut side up, on the bottom of a 8-inch springform pan (if necessary, trim to fit).* Attach sides of pan. Spoon orange sherbet onto cake layer in pan; spread evenly. Top with second cake layer; spread with lime sherbet. Top with third cake layer; spread with raspberry sherbet. Top with fourth cake layer, cut side down. Cover with plastic wrap; freeze for 3 to 4 hours or until firm.
For frosting, in a large mixing bowl beat cream cheese, powdered sugar, milk, and vanilla with an electric mixer on medium to high speed until light and fluffy. Stir in a small amount of the whipped topping to lighten. Fold in the remaining whipped topping.
Remove plastic wrap from cake. Remove sides of pan. Using a wide spatula, transfer cake from bottom of springform pan to a serving plate. Spread top and sides of cake with frosting. Top cake with small candies. Freeze, uncovered, for 1 to 2 hours or until firm.
Let stand at room temperature for 10 to 15 minutes before serving. Cut into wedges.

Layered Sherbet Cake

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Házi vaníliás karika (Rupáner)
Házi vaníliás karika (Rupáner)

1. A vajat mikróban megpuhítjuk, de nem felolvasztjuk! 2. Hozzámérjük a cukrokat, a szódabikarbónát, a sót, majd a tojások sárgájával együtt, egy villával szép simára keverjük. Eg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Töltött csigák
Töltött csigák

Egy tálban keverjük össze a lisztet, az élesztőport, a cukrot, adjuk hozzá a tojást, az olajat, a tejet és a sót is, gyúrjunk belőle rugalmas, sima tésztát (kb. 10 perc). Tegyük va...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mandulás kosárka
Mandulás kosárka

♥TÉSZTA: A lisztet a margarinnal és a diónyi zsírral elmorzsoljuk, hozzáadjuk a sütőport, porcukrot, a tojásokat, a darált mandulát, a csipet sót, majd a tejet és összedolgozzuk.10...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Anikó
0. Kókusztekercs
0. Kókusztekercs

Összegyúrjuk kekszet, a porcukrot, a kakaót, a rumot, és annyi tejet, amennyit a tészta felvesz, 1 cm vastagra nyújtjuk. Összekeverjük a kókuszreszeléket, a vajat, a porcukrot és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk