1 kg. liszt,
5 deka eleszto,
3 tojas,
fel liter tej,
1 deci kefir,
1 csapott evokanal so,
1 evokanal cukor
olaj a ki suteshez.
Osszegyurni.
Egy nagyobb nejlon zacskoba kell tenni, a veget lezarni es hutobe rakni.
. 2-3 napi is elall a hutobe. Mielott sutom annyit kiveszek belole amennyi szukseges, deszkara teszem letakarva kb, 1 oraval a sutes elott.
Csíkokra vágjuk a padlizsánt, lesózzuk, és állni hagyjuk 20 percet. Leitatjuk a levét. A répát nagyon vékonyra szeleteljük. A mogyorót száraz serpenyőben megpirítjuk, kevés olaja...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztát sós vízben megfőzzük és miután leszűrtük, a paradicsomszószba forgatjuk, fűszerezzük és kiolajozott hőálló edénybe tesszük. 2. A sonkát és a bacont felszeleteljük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz♥ A mártás elkészítése : tegyük egy edénybe a meggyet, és öntsük fel annyi vízzel ami ellepi. Adjuk hozzá a cukrot, a vanília rudat, a fahéjat, és a szegfűszegeket. ( ha van fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozzuk. Fél centi vastagra kisodorjuk nyújtófával. – a 10 dkg lisztet kikeverjük a 10 dkg langyos zsírral – majd ezzel a masszával megkenjük a kinyújtott té...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű