Kenyér:
100 gramm dw zero6
300 gramm dw ch10
100 gramm dw 50es
50 gramm dw búzasiker
1 cs. Instant élesztő
1,5 bögre víz
1 kiskanál dw só
Kenyérsütő gépben készült
A sikér azért kell bele, hogy lazává varázsolja a tésztát fehér liszt használata nélkül, így ez esetben nem ajánlom az elhagyását. Belemérjük egy edénybe a lisztet. A lisztbe bel...
Elkészítési idő:A hozzávalókat egy mikrózható, téglalap alapú edényben egyneműre keverjük, majd mikrohullámú sütőben 5 perc alatt készre sütjük.
Elkészítési idő: 10 percEstétől- reggelid 13-16 óra. Gépi dagasztás után 10 perc pihi, majd kézzel átdolgoztam. 1 óra kelesztés következett, aztán formázás, jénaiba téve ismételt kelesztés (ujjpróba)...
Elkészítési idő: