Tészta: 2 db kakaós és egy világos piskótalap
Krém: 25 dkg puha Rama , 25 dkg porcukor , 1 csomag vanília ízű pudingpor, 10 dkg kristálycukor, 3 dl tej, 4 dkg kakaópor,1 marék friss mentalevél, 0,5 dl sósborszesz
Diszités: 10 dkg étbevonó massza, 2 evőkanál étolaj , friss mentalevél
Amennyiben mi készítjük el, 6 tojásból kakaós piskótát sütünk 32x35 cm-es tepsiben, melyet két egyenlő részre vágunk hosszanti irányban. Három tojásból viszont fél tepsi méretű 17,5x32 cm-es világos piskótát sütünk.
A krémhez a pudingot tejjel és kristálycukorral a zacskón levő utasítás szerint a megfőzzük és lehűtjük. A Ramát habosra keverjük a porcukorral, majd a kihűlt pudingot és a kakaóport is beledolgozzuk.
A mentaleveleket apróra vágjuk és szintén a krémbe keverjük a sósborszesszel együtt. A lapokat megtöltjük ezzel a krémmel, majd 3-4 órára a hűtőbe tesszük.
1. A kekszet a porcukorral, vaníliával, rummal, tejjel, kakaóporral összegyúrjuk. 2. Porcukorba mártott teaszűrőbe kinyomkodjuk, (minden darabnál porcukrozni kell a szűrőt)....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy tálban összekeverjük a hozzávalókat és jól kikeverjük. Folyékony masszát kell kapnunk. Ezt egyenletesen beleöntjük egy előre kivajazott, kilisztezett tepsibe. A meggyet jól l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tésztához valókat összedolgozzuk, és három részre osztjuk, majd téglalap alakúra nyújtjuk. Ezt a lapot megkenjük barack lekvárral, a két oldalát felgöngyöljük úgy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA palacsintákat kisütjük. Egy kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk. A kávét összekeverjük a rumaromával. A babapiskótákat megmártogatjuk a rumos kávéban(ne áztassuk el). Kirak...
Elkészítési idő: 180 perc Nehézség: Könnyű