• 1 kis csomag háztartási keksz (szögletes fajta)
• 3 csomag vaníliás puding
• 9 dl víz
• 9-12 db alma
• cukor vagy édesítőszer
Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, apróra vágjuk. 8 dl vízben megfőzzük. Közben egy kb. 20x30 cm-es szögletes formát a keksszel kirakjuk.
A 3 csomag pudingport kikeverjük cukorral és 1 dl vízzel. A megfőtt almát összepépesítjük a főzővízben (rúdmixerrel a legjobb, de ha nincs, akkor a krumplinyomó is jó), visszatesszük a tűzhelyre, és ha elkezd újra forrni, akkor beleöntjük a pudingot. Vigyázat, NAGYON GYORSAN sűrűsödik!! Ha besűrűsödött, a krémet a kekszre öntjük. A tetejét keksszel befedjük. Kihűlés után szeleteljük
A tojásfehérjét a porcukorral gőz felett verjük fel majd adjuk hozzá a kókuszt és meleg sütőben 5 perc alatt süssük meg.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat ketté választjuk, a fehérjéhez hozzáadjuk a csipetnyi sót és kemény habbá verjük. A sárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a cukrot, a lisztet és a kakaóport é...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA túrót jól összedolgozzuk a 3 tojássárgájával, búzadarával, sóval és szódabikarbónával. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, ezt követően hozzáadjuk a masszához. 1-2 órán át...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA lisztet elmorzsoljuk a vajjal, a sütőporral, a porcukorral, majd beledolgozzuk a tejfölt és a tojássárgáját. Rugalmas tésztává gyúrjuk, majd hűtőbe tesszük. Közben elkészítjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű