250 g rövid cső tészta
1 fej lilahagyma
1 db kaliforniai paprika
100 ml Globus Ínyenc mártás
1 pohár joghurt
2 db tonhal konzerv 2x100g
Főzzük meg a tésztát a csomagolásán leírtak szerint bő, sós vízben. Majd szűrjük le és hagyjuk hűlni. Kockázzuk fel a paprikát és vágjuk finomra a lilahagymát.
Keverjük össze az ínyenc mártást a joghurttal.
Majd keverjük össze finoman a tésztát az öntettel, hagymával, paprikával és tonhallal. Hűtsük le tálalás előtt. Tálaláskor megszórhatjuk egy kis finomra vágott snidlinggel is.
A rizstésztás elkészítjük a csomagon található utasítás szerint, hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük, félretesszük. Egy közepes lángon felforrósított wokba 1 evőkanál olajat öntünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát lobogó, forró vízben félkészre főzöm és leszűröm. Egy hőálló tálat vagy közepes tepsit kikenek egy kis olajjal és zsemlemorzsával megszórom. A tojásokat egy keverőtálb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megtisztított hagymát finomra vágjuk, és egy lábasban, az olajon, közepes lángon 5-6 perc alatt megfonnyasztjuk. A pirospaprikával meghintjük, elkeverjük, és azonnal – mielőt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyen egy nagy lábas vizet forralásra Vágja fel a 100 g-os pancettát. Reszelj le 50g pecorino sajtot és 50g parmezánt, majd keverd össze őket. Felverjük a 3 nagy tojást, és kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű