10 szelet csont nélküli tarja
1 családi tejföl plusz 2 db tojás
10 db tojás
2 gerezd foghagyma
1 evőkanál pirospaprika
40 dkg trappista sajt
só bors.
a tejfölből 2 db tojás 2 gerezd reszelt fokhagyma 1 evőkanál pirospaprika só bors csinálunk egy pácot , Beleforgatjuk a sózott ,borsozott tarját, Pár órára hűtőben tesszük ,akár egy éjszakára is , Majd olajozott tepsiben tesszük a húst fólia alatt kb 1 óráig sütjük majd ,amikor már a hús omlós a reszelt sajtból fészkeket teszünk a hús köré és mindegyik közepében ütünk egy tojást és kb. 10 percet sütjük majd megszórjuk pirospaprikával.Jó étvágyat.
Először a kicsit kiklopfolt sózott borsozott szeleteket betöltjük, feltekerjük és forró serpenyőben kevés olajon át pirítjuk,hogy pörzs anyag keletkezzen és a rostokat ezzel le is...
Elkészítési idő:A fa pálcákat vízbe áztassuk be, hogy ne szárazon kerüljenek a sütőbe. A sertéscombot kockázzuk fel kb 3*3 cm-es kockákra, majd fűszerezzük ízlésünk szerint sóval, borssal, fűszer...
Elkészítési idő: