10 szelet csont nélküli tarja
1 családi tejföl plusz 2 db tojás
10 db tojás
2 gerezd foghagyma
1 evőkanál pirospaprika
40 dkg trappista sajt
só bors.
a tejfölből 2 db tojás 2 gerezd reszelt fokhagyma 1 evőkanál pirospaprika só bors csinálunk egy pácot , Beleforgatjuk a sózott ,borsozott tarját, Pár órára hűtőben tesszük ,akár egy éjszakára is , Majd olajozott tepsiben tesszük a húst fólia alatt kb 1 óráig sütjük majd ,amikor már a hús omlós a reszelt sajtból fészkeket teszünk a hús köré és mindegyik közepében ütünk egy tojást és kb. 10 percet sütjük majd megszórjuk pirospaprikával.Jó étvágyat.
1. lépés Előkészítjük, kimérjük a hozzávalókat. A megtisztított vöröshagymát félbe, majd vékony szeletekre vágjuk. A jól megmosott paprikákat kicsumázzuk, majd vékony csíkokra vágj...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA húsokat kiklopfoljuk, sóval, borssal fűszerezzük, ezután vékonyan bekenjük mustárral. 4 hússzeletre rátesszük a szeletelt füstölt tarját, majd lefedjük a másik 4 hússzelettel, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sertésszüzet lehártyázom. Kisebb darabokra vágom. Az összedarabolt húsra teszek friss rozmaringot, megszórom a fűszerkeverékkel, egy kis olajat ráöntve összekeverem és hagyom egy...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű