menu

Családireceptkönyv.hu

Csalamádé


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Adag: 1,5
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 kg paprika
3 kg hagyma
3 kg káposzta
3 kg uborka
1,5 kg cukor
10,5 dkg só
1,5 kávéskanál borkén
1,5 kávéskanál nátriumbenzonát
6 dl 20%-os ecet

Elkészítés:


Alapanyagokat le kell gyalulni, majd a fűszerekkel összekeverni.
24 óra múlva üvegekbe tölthető.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Befőzés,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anikó
Vegyes savanyúság 2. - Rékától
Vegyes savanyúság 2. - Rékától

Mindent összekeverni, 2 napig kevergetni, majd lazán üvegekb tölteni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Hagyma lekvár
Hagyma lekvár

A margarinon az apróra vágott hagymákat dinszteljük üvegesre, majd karamellizáljuk tovább a cukorral. Ha már kezd sűrűsödni, főzzük tovább a sóval és a borsokkal. Akkor készült el,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tölteni való paprika paradicsomlében - OK
Tölteni való paprika paradicsomlében - OK

1. A fehér húsú paprikát megmossuk, megtisztítjuk, magházát kivágjuk. 2. Nagy lábasba rakjuk, majd lobogó forrásban levő vízzel leforrázzuk. 3. Kihűlés után lecsöpögtetjük,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Katalin
Bogyós gyümölcs tartósítása
Bogyós gyümölcs tartósítása

Ha meleg van, hiába a hűtő, netán az átválogatás, a mimóza-érzékenységű bogyós gyümölcsök elég hamar átadják magukat az enyészetnek. Az is köztudott, hogy ha vízzel átöblítjük, me...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk