menu

Családireceptkönyv.hu

Párolt spárga brokkolival


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 0,5 kg spárga, 2 cm-es darabokra vágva
- 1 db kis fej brokkoli, rózsákra szedve, félbe vágva
- 3 nagyobb gerezd fokhagyma aprítva esetleg fokhagyma nyomó)
- 1 evőkanál grill fűszerkeverék
- 2 evőkanál margarin,
- 1 evőkanál olaj

Elkészítés:


A margarint és az olajat melegítem, az előre befűszerezett zöldségeket a fokhagymával együtt a serpenyőbe helyezem, és fedő alatt megpárolom.
Zacskóban sült csirkecombokhoz tálalom.

Párolt spárga brokkolival

Kinek a kedvence ez a recept?


Erika
Attila
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egészséges életmód, Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Diós fetával töltött, sült pritaminpaprika
Diós fetával töltött, sült pritaminpaprika

A paprikákat megmostam, levágtam a kalapjukat és a kés hegyéval kikapartam a nagyon kicsi magházukat. Sütőpapírral bélelt tepsiben 190°C-on (5-ös fokozat) 20 percig sütöttem őket (...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Királyné sajtos-tojásos burgonyája
Királyné sajtos-tojásos burgonyája

A burgonyákat meghámozzuk, karikákra vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük a levét. Rászórjuk a maréknyi lisztet, a felvert tojást megsózzuk, ráöntjük a burgonyára é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Petra
Cukkini fasírt
Cukkini fasírt

1. A cukkinit megmossuk, lereszeljük vagy gyaluljuk, megsózzuk, 10-15 percre félretesszük, majd kinyomkodjuk a levét. 2. Egy tálban összkevejük a cukkinit a tojással, a zúzott f...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar !Sajtos-zöldséges rakott tészta
!Sajtos-zöldséges rakott tészta

A szokásos módon kifőzzük a tésztát. A megtisztított zöldségeket feldaraboljuk. Karikára vágjuk a padlizsánt, cukkinit, hagymát, répát, a többit kockára. Folyamat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk