Családireceptkönyv.hu

Csibe becsinált levese


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg csirkrmell,
2 db sárgarépa,
1 db fehérrépa,
10 dkg zöldborsó,
3 db burgonya,
5 dkg levestészta,
3 ek ételízesítő,
3 l víz (kb)
1 kicsi db zeller,
1 kicsi db karalábé,
1 csokor zöldségzöld,

Elkészítés:


A vízbe felrakom a zöldséget sárgarépát ,zellert, karalábét és az ételízesítőt főni.
Félig megfőzzük és hozzáadjuk az apróra vágott csirkemellet és a zöldborsót.
Amikor már majdnem kész belerakjuk az apróra vágott krumplit.
Ha minden megfőtt hozzáadjuk a levestésztát,és még egyszer felforraljuk.
Végül rászórjuk az apróra vágott zöldségzöldjét.

Csibe becsinált levese

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Renáta
Húsleves
Húsleves

A húst felteszem főni, ha felforrt lehabozom. Ekkor beleteszem a zöldségeket és fűszereket. Fedő alatt, lassú tűzön főzöm 3-4 órát. Cérnametélttel tálalom. Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 4 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bakonyi tarhonyaleves
Bakonyi tarhonyaleves

Nagy lábasban, az olajon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a tarhonyát, és kevergetve addig hevítjük, amíg pirulni nem kezd. A tűzről levéve pirospaprikával, kö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Frankfurti leves
Frankfurti leves

A hagymát apróra vágjuk. A krumplit megpucoljuk és felkockázzuk, a káposzta leveleit megmossuk és felcsíkozzuk. A zsírt megolvasztjuk, és rádobjuk a finomra vágott hagymát. Kettőt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk