menu

Családireceptkönyv.hu

Hangyaboj


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 db tojás,
25 dkg cukor,
25 dkg margarin,
25 dkg liszt,
1 cs sütőpor,
0,5 dl rum,
1 cs tortadara,

Tetejére: csokimáz,

Elkészítés:


A tojássárgáját a cukorral meg a margarinnal habosra keverem, majd hozzáadjuk a lisztet sütőport és a rumot. végül a tojásfehérjét kemény habbá verjük és finoman hozzákeverjük.
Végül belekeverjük a csomag csokidarát.
Őzgerinc formába sütjük.
Csokival vonjuk be.

Hangyaboj

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Almás-mandulás-kókuszos süti by Bodó Bartalos Bernad
Almás-mandulás-kókuszos süti by Bodó Bartalos Bernad

Összekeverjük és 180 fokon fél órát sütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Joghurtos eperfagyi
Joghurtos eperfagyi

1. A megtisztított epret pépesítsük, öntsük hozzá a joghurtot és a cukrot, majd csurgassunk rá pár csepp citromlevet, és jól turmixoljuk össze az egészet. 2. Tegyük be a fagyasztó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Diós-citromos kalács
Diós-citromos kalács

A tésztához a tejben a cukorral felfuttatjuk az élesztőt. A lisztben elkeverjük a vaníliás cukrot, elmorzsoljuk benne a vajat, hozzáadjuk a tojást és a citrom levét, végül a felfut...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Ági
Almás piskóta
Almás piskóta

A tojások fehérjéből egy csipet sóval kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral és a joghurttal, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és az aromát. A masszát a habhoz kavar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk