20 dkg zabpehely,
10 dkg liszt,
0,5 tk szódabikarbóna,
1 tk fahéj,
1 db tojás,
5 ek méz,
10 dkg margarin,
A hozzávalókat összegyúrni.
Diónyi gombócokat formálni belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakni , nem túl közel egymáshoz.
Gyorsan megsül.
Nem szabad túlsütni mert kemény lesz.
A sütőt előmelegítjük 170C-ra. A csokoládét durvára szeleteljük, a dióval és a cukor felével aprítógépbe tesszük, és ledaráljuk. Nem kell, hogy teljesen finom morzsa legyen, inkább...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűvaníliakrémhez elkeverjük a tejben a pudingport, a cukrot, a vaníliát és a tojássárgáját, majd kis lángon sűrűre főzzük. Beleforgatjuk a vízben feloldott zselatint, és a krémet hű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a szódabikarbónával vagy a sütőporral elkeverjük. A tészta hozzávalói közül a többit gőz felett felfőzzük(kakaópor, méz, tojás, cukor, margarin). Ha felolvadt a cukor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást habosra keverem a cukorral, majd hozzákeverem az extra szűz olíva olajat, majd a lisztet a szódabikarbónával és ekkor beleszórom a diót is. Keverem ameddig tudom, majd gyú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű