40 dkg finomliszt
20 dkg cukor
1 csomag sütőpor
2 db tojás
25 dkg margarin
10 dkg lekvár/ dzsem (ízlés szerint)
Jól összegyúrjuk a hozzávalókat.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd kiszaggatjuk linzerformával. Ügyeljünk arra, hogy annyi legyen az alja, mint a lyukas teteje.
Lekvárral töltjük meg.
sütési hőfok: 180°C
Az egészet összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 180 °C fokra (1 C fok), és helyezzük a rácsot a sütő közepére. Készítsük elő a kivajazott torta sütőformát. Tészta: Egy keverő tálban keverjük össze ké...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejet és a tejszínt tegyük fel főni a kókuszreszelékkel, a cukorral és a vaníliával, majd forrás után adjuk hozzá a búzadarát. Keverjük el, majd rakjuk rá a fedőt, és hagyjuk pih...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveles tésztát felhasználás előtt 10-15 perccel kivesszük a hűtőből, majd kihajtogatjuk, és 8 egyenlő részre osztjuk. A túrót kikeverjük a többi hozzávalóval, majd a kis tésztan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű