Hozzávalók: 50 dkg darált háztartási keksz.
4 ek cukrozatlan kakaó por,
25 dkg margarin,
20 dkg cukor,
2 dl tej,
4 cl rum,
Tetejére: 2 tábla tortabevonó csoki,
2 ek olaj,
Elkészítés: A margarint a cukorral és a tejjel összemelegítjük, ráöntjük a kakaóval összekevert kekszre. Hozzáadjuk a rumot és jól összedolgozzuk. A masszát egy közepes mértű tepsibe nyomkodjuk. Csokival bevonjuk. Hűtőben hagyjuk 1-2 órára.
Forró vízbe mártott késsel szépen lehet szelni.
A lisztet a sütőporral elkeverjük, majd egy tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, összegyúrjuk, majd 20 percre hűtőbe tesszük. A krémhez a fél liter tejet, cukrot és pud...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 tojássárgája + cukor + vaj --> habosra! ...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA cukorból és a vízből szirupot főzünk, és kihűtjük. A kókuszt összekeverjük a tejporral. A kihűtött szirupot kikeverjük a margarinnal, majd ehhez hozzáadjuk a kókusz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a száraz alapanyagokat, így a lisztet, porcukrot, vaníliás cukrot, sütőport és a citromhéjat összekeverjük, majd gyorsan belemorzsoljuk a vajat. Végül hozzáadjuk a tojássár...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű