Cheddar-Chive Hash Browns
Servings: 2
INGREDIENTS
2 russet potatoes, peeled and grated
¼ cup butter, melted
½ cup shredded cheddar
1 egg
¼ cup chives, chopped
1 teaspoon salt, to taste
½ teaspoon pepper
PREPARATION
Preheat oven to 400˚F/200˚C degrees.
Peel and grate the potatoes, and soak them in ice water. Squeeze out excess water and place potatoes in a bowl.
Add the rest of the ingredients to the bowl and mix well.
On a nonstick pan, form patties of the potato mixture with your hands.
Bake for 35-40 minutes or until brown and crispy.
Enjoy!
Az előkészített zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk. A karfiolt, a zöldborsót és a babot megfőzzük. A vöröshagymát, a petrezselyemgyökeret, a zellert és a sárgarépát legyaluljuk,...
Elkészítési idő:A kelbimbót megmosni, aztán ketté vágni, majd egy tálba rakni. Megszórni olívaolajjal, sóval, borssal, fokhagymával. A vágott felével olajozott tepsibe tenni, majd szezámmaggal meg...
Elkészítési idő:Egy csatos üvegbe rétegezzük a hozzávalókat, majd felöntjük olívaolaj-balzsamecet keverékével. A lezárt üveget hűtőbe rakjuk legalább 3 napra. Friss kenyérrel, salátákban, vagy sü...
Elkészítési idő:• a cukkinit ( gyenge cukkinit héjastól is reszelhetjük )meghámozzuk,durva reszelőn lereszeljük,a sárgarépát megtisztítjuk,finomra reszeljük,a vöröshagymát is megtisztítjuk és apró...
Elkészítési idő: