menu

Családireceptkönyv.hu

Hagymaleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


5 fej vöröshagyma
3 evőkanál étolaj
1.2 L alaplé - zöldség
0.5 L tejszín

A tálaláshoz: sajt

Elkészítés:


Először meghámozzuk a hagymákat, majd vékony karikákra vágjuk őket.
Először meghámozzuk a hagymákat, majd vékony karikákra vágjuk őket.
Zöldségalaplével felöntjük a hagymát, majd felforraljuk.
Ha puha, összeturmixoljuk.
Folyamatos kevergetés mellett hozzáöntjük a tejszínt, és újraforraljuk a levest.
Reszelt sajttal és pirított zsemlekockával tálald.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sajtkrémleves cipóban
Sajtkrémleves cipóban

A vajon pároljuk meg a tisztított, apróra vágott hagymákat, majd szórjuk hozzá a lisztet. Készítsünk világos rántást, majd apránként öntsük fel a tejjel. Keverjük csomómentesre, re...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkehúsleves
Csirkehúsleves

A húst megmossuk, feltesszük főni. Ha forr a víz, várunk néhány percet, és az egész vizet leöntjük a húsról. A fazekat kiöblítjük, és újra beletesszük a húsokat, és a megtisztított...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kéksajtos fokhagymakrémleves
Kéksajtos fokhagymakrémleves

A zúzott fokhagymát a kókuszzsíron megpirítjuk, rászórjuk a lisztet, és átforgatjuk. Folyamatos keverés mellett hozzáöntjük az alaplevet és a tejszínt. Ízesítjük, majd az apró dara...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Isteni finom marhahús leves
Isteni finom marhahús leves

A velős csontos húst oda tesszük vízbe főni .Miután felfőtt nagyon kicsi lángon 2 órát főzzük.Közben a habját leszedjük,hogy a leves tiszta legyen.Beletesszük a megtisztított ,feld...

Elkészítési idő: 180 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk