5 fej vöröshagyma
3 evőkanál étolaj
1.2 L alaplé - zöldség
0.5 L tejszín
A tálaláshoz: sajt
Először meghámozzuk a hagymákat, majd vékony karikákra vágjuk őket.
Először meghámozzuk a hagymákat, majd vékony karikákra vágjuk őket.
Zöldségalaplével felöntjük a hagymát, majd felforraljuk.
Ha puha, összeturmixoljuk.
Folyamatos kevergetés mellett hozzáöntjük a tejszínt, és újraforraljuk a levest.
Reszelt sajttal és pirított zsemlekockával tálald.
A leveskockákat 1 liter vízben felfőzzük, majd hozzáadjuk a kiválogatott, megmosott rizst és puhára főzzük. A tojássáráját felverjük, hozzáadjuk a citrom kifacsart levét, sózzuk, b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát kockázd fel, majd egy kis olajon kezdd el pirítani. Ha már kellőképp megpirult, add hozzá a gombát is, pirítsd együtt kicsit, majd add hozzá a vizet. Sózd, fűszerezd, ön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát, zöldségeket és a hagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát, petrezselymet apróra, a zöldségeket és a gombát szeletekre vágjuk. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA megolvasztott zsiradékban, fedő alatt, üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, meghintjük a pirospaprikával, és a kockára vágott húst megforgatva rajta, mellédobjuk a zö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű