4 db zsemle
cukor
tej
25 dkg túró
2 tojás
vaníliás cukor
só
tejföl
4 db zsemlét kettévágunk és a belét kikaparjuk.Cukros tejben mindkét felét kicsit megforgatjuk. 25 dkg túrót a zsemle belével, 2 tojássárgájával, a felvert fehérjével, vaníliás cukorral, pici sóval, és ízlés szerint még cukorral összekeverünk.
Ezt a masszát a zsemlékbe töltjük, lehetőleg jénai tálba ültetjük őket és forró olajjal meglocsoljuk.
Sütőben pirosra sütjük, és tejföllel leöntve kis időre még lefedjük.
Krém: 7 dl tejben 3 cs. vanília pudingot sűrűre főzünk. 1 RÁMA margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk majd a kihűlt pudinggal összekeverjük. A felvert tejszín habból 2-3 kan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű