10 dkg ostya
20 dkg mogyoró (ledaráljuk)
20 dkg nutella
15 dkg étcsokoládé
6 dkg földimogyoró
Elkészítése:
A nutellát egy tálba tesszük, az ostyát ledaráljuk és hozzákeverjük. A darált mogyorót belekavarjuk, majd golyókat formálunk belőle. Ha a massza nem elég formázható, pár percre tegyük hűtőbe, hogy könnyebb legyen vele dolgozni. Minden bonbon közepébe nyomunk egy szem földimogyorót. Az étcsokoládét felolvasztjuk, a bonbonokat beleforgatjuk. Fogpiszkálót is szúrhatunk a bonbonokba, hogy könnyebben bele tudjuk mártani a csokoládéba. Rácsra téve hagyjuk, hogy megszáradjon
A 7,5 dk cukorral és a van.cukorral, kikeverjük a tojás sárgáját a tejfölt, és a reszelt citrom héját. A vajat a sütőporos liszttel elmorzsoljuk, és a kettőt összekeverjük. A 2 t...
Elkészítési idő:A porcukrot a hideg vajjal,a liszttel, a mandulával és a fahéjjal összedolgozni. 1 órára betenni a hűtőbe. 2-3 cm átmérőjű gombócokat formálni belőle, majd sütőpapíros tepsibe tenn...
Elkészítési idő: 1 óraA lisztet egy tálba szitáljuk, majd hozzákeverjük a porcukrot, a sütőport és a darált diót. Végül gyors mozdulatokkal összedolgozzuk a puha margarinnal. Folpackba csomagolva legalá...
Elkészítési idő: 180 perc