10 dkg ostya
20 dkg mogyoró (ledaráljuk)
20 dkg nutella
15 dkg étcsokoládé
6 dkg földimogyoró
Elkészítése:
A nutellát egy tálba tesszük, az ostyát ledaráljuk és hozzákeverjük. A darált mogyorót belekavarjuk, majd golyókat formálunk belőle. Ha a massza nem elég formázható, pár percre tegyük hűtőbe, hogy könnyebb legyen vele dolgozni. Minden bonbon közepébe nyomunk egy szem földimogyorót. Az étcsokoládét felolvasztjuk, a bonbonokat beleforgatjuk. Fogpiszkálót is szúrhatunk a bonbonokba, hogy könnyebben bele tudjuk mártani a csokoládéba. Rácsra téve hagyjuk, hogy megszáradjon
A tésztát úgy csináljuk,mint a sima piskótatésztát csak beletesszük a joghurtot,a fehérje port és a felkockázott barackot.180 fokon 15 percig tűpróbáig sütjük.A tetejére 92%-os étc...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA kimagozott datolyát késes aprítóban ledaráljuk, tálba öntjük és a többi hozzávalót is belekeverjük, hozzáadjuk a lekvárt is és alaposan összegyúrjuk. Lekvárból nekem 2 púpos evők...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőmelegítjük a sütőt 180 C-ra. Összedolgozzuk a Ramát, a tojást és a cukrot. Beleöntjük a tejet, jól elkeverjük, majd apránként szitálva hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű