1.5 L Paradicsomlé, O.5 kg sárgarépa, 1 kg hagyma, 1 kg piros és 1 kg zöld paprika. 1 doboz ananász konzerv a levével együtt, l doboz gomba, 85o gr, leve nélkül, de nem fontos. 8 dkg só. 3o dkg. cukor l dcl olaj, 2 dcl ecet, de l.5 is elég. 1 kávés kanál grill por. 1 evőkanál darált piros paprika. 2o percig főzni. Ahagymát hamarább a sárgarépával. Mindent csikokra lemetélni. Lehet bele a gomba helyett kukoricát tenni. A végén forróan üvegekbe rakni. és szárazt duncba tenni. jó étvágyat!
A főzőtejszínt egy edénybe öntjük és felmelegítjük, beletesszük a vajat és a reszelt parmezánt, folyamatosan kavargatjuk. Lassú tűzön addig főzzük, amíg a sajt megolvad, majd félre...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1.Egy tálba öntjük a joghurtot, tejfölt, hozzáadjuk a citromlevet, olívaolajat, sót és borsot, majd jól kikeverjük. 2.A friss fűszereket alaposan átmossuk, leszárítjuk, majd finom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajból és a lisztből világos rántást készítünk, majd felöntjük a MAGGI Húsvarázs ételízesítővel készült alaplével. Simára keverjük és felforraljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz eredeti bolognai szósz elkészítéséhez először egy konyhai turmixgép vagy aprítógép segítségével aprítsd fel a répát, hagymát és zellert egészen apró, pürészerű állagúra. Ha ninc...
Elkészítési idő: 2 ora 35 perc Nehézség: Könnyű