1.5 L Paradicsomlé, O.5 kg sárgarépa, 1 kg hagyma, 1 kg piros és 1 kg zöld paprika. 1 doboz ananász konzerv a levével együtt, l doboz gomba, 85o gr, leve nélkül, de nem fontos. 8 dkg só. 3o dkg. cukor l dcl olaj, 2 dcl ecet, de l.5 is elég. 1 kávés kanál grill por. 1 evőkanál darált piros paprika. 2o percig főzni. Ahagymát hamarább a sárgarépával. Mindent csikokra lemetélni. Lehet bele a gomba helyett kukoricát tenni. A végén forróan üvegekbe rakni. és szárazt duncba tenni. jó étvágyat!
Az uborkát reszeld le, a felesleges levet öntsd le róla. Az újhagymát vágd apróra, add hozzá az uborkához. A többi hozzávalót keverd el, öntsd az uborkához és keverd el. Kóstold me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűApróra daraboljuk a vöröshagymát, a sonkát és a csirkemellet. Kevés olajon üvegesre pirítjuk a hagymát majd hozzá adjuk a sonkát amit szintén megpirítunk. Ezután a csirkét is fehér...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: KönnyűA tojássárgáját sóval,cukorral,mustárral ,hagymával és tejföllel jól össze kavarjuk. Utána hozzá adjuk lassan az olajat. Be tesszük a hűtőbe.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű