1.5 L Paradicsomlé, O.5 kg sárgarépa, 1 kg hagyma, 1 kg piros és 1 kg zöld paprika. 1 doboz ananász konzerv a levével együtt, l doboz gomba, 85o gr, leve nélkül, de nem fontos. 8 dkg só. 3o dkg. cukor l dcl olaj, 2 dcl ecet, de l.5 is elég. 1 kávés kanál grill por. 1 evőkanál darált piros paprika. 2o percig főzni. Ahagymát hamarább a sárgarépával. Mindent csikokra lemetélni. Lehet bele a gomba helyett kukoricát tenni. A végén forróan üvegekbe rakni. és szárazt duncba tenni. jó étvágyat!
Az áttört fokhagymát pirítsuk meg egészen kevés olajon. Keverjük hozzá a tejfölt, a tejszínt és a liszttel sűrítsúk be. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Folytonos keverés mellet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőtököt megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk, finomra gyaluljuk, olívaolajban készre pároljuk, lehűtjük, hozzáadjuk a megsütött almapürét, a porcukrot, az őrölt köményt, a sót és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVajon megdinsztelem a hagymát, foghagymát, majd hozzáadom a gombát, ha szükséges hozzá adok még egy kis vajat, nem sózom még meg, nehogy elfőjje a levét, és túl összefonnyadjon, bo...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA zöld-fűszereket rusztikusra felvágjuk, a tejfölhöz adjuk, csakúgy, mint az olívaolajat, majd az egészet botmixerrel pürésítjük. Reszelt citromhéjjal és citromlével ízesítjük. Hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű