menu

Családireceptkönyv.hu

Pikáns mártás kínai kelhez


Írta:

Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 fej reszelt hagyma
2 gerezd reszelt fokhagyma
1 kk só
2 ek(= 6-7 tbl szacharin) cukor
1 ek mustár
1 csapott mk bors
3 ek almaecet
3 ek ketchup
2 ek olívaolaj
1fej apróra vágott, vagy reszelt kínai kel

Elkészítés:


A hozzávalókat összekeverjük, hűtés után foigyasztható

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Gombaszószos csirkemell
Gombaszószos csirkemell

A csirkemellek mindkét oldalát befűszerezzük a sóval és a borssal. Közepes serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Ráhelyezzük a csirkemelleket és készre sütjük. Egyszer-kétszer meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Olívabogyós-tojáskrémes szendvics  retekcsírával
Olívabogyós-tojáskrémes szendvics retekcsírával

A tojást forrástól számítva 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízzel leöblítve kihűtjük, majd megpucoljuk, és kis kockákra vágjuk. Az olajbogyót feldaraboljuk. A majonézt a mus...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kapormártás
Kapormártás

Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott kaprot, majd hozzáadva a lisztet kicsit megpirítjuk, ezután tejfelljel, vízzel felengedjük, míg megfelelő mártás sűrűségű nem lesz. Sóv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gombamártás tejszínnel
Gombamártás tejszínnel

1.A hagymát megpirítom, rárakom acikkekre vágott gombát és a petrezselymet. 2.Zsírjára pirítom. Megszórom liszttel, kicsit pirítom és felöntöm a csontlével. 3.Sózom, borsozom. El...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk