menu

Családireceptkönyv.hu

Pikáns mártás kínai kelhez


Írta:

Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 fej reszelt hagyma
2 gerezd reszelt fokhagyma
1 kk só
2 ek(= 6-7 tbl szacharin) cukor
1 ek mustár
1 csapott mk bors
3 ek almaecet
3 ek ketchup
2 ek olívaolaj
1fej apróra vágott, vagy reszelt kínai kel

Elkészítés:


A hozzávalókat összekeverjük, hűtés után foigyasztható

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Tahini
Tahini

A szezámmagot serpenyőben, szárazon megpirítom. (Vigyázat nagyon hamar megég és akkor keserű lesz). Amikor kicsit pattogni kezd, akkor már jó. Kávédarálón megdarálom A fokhagymát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Citromos fasírtocskák tejszínes spárgaszósszal
Citromos fasírtocskák tejszínes spárgaszósszal

A spárgáról eltávolítjuk a fás részt úgy, hogy az alsó részét meghajlítjuk, ahol eltörik az a fás része. A spárgát 1 cm-es darabokra vágjuk, a felolvasztott vajon átforgatjuk, sóv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Péter
Majonéz
Majonéz

A fehérjétől elválasztott sárgákat tegyük keverőtálba és adjuk hozzá a sót, fehérborsot, mustárt és a citromlevet. Kézi mixerrel dolgozzuk össze és utána - folyamatos keverés mell...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: suhajpeter
Majonéz
Majonéz

A tojássárgákhoz egy habverővel keverjük hozzá a sót, cukrot és a mustárt. ékony sugárban, folyamatos keverés mellett keverjük hozzá az olajat is. Ha felvette az olajat, ízlés szer...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk