1 fej reszelt hagyma
2 gerezd reszelt fokhagyma
1 kk só
2 ek(= 6-7 tbl szacharin) cukor
1 ek mustár
1 csapott mk bors
3 ek almaecet
3 ek ketchup
2 ek olívaolaj
1fej apróra vágott, vagy reszelt kínai kel
A hozzávalókat összekeverjük, hűtés után foigyasztható
A szezámmagot serpenyőben, szárazon megpirítom. (Vigyázat nagyon hamar megég és akkor keserű lesz). Amikor kicsit pattogni kezd, akkor már jó. Kávédarálón megdarálom A fokhagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spárgáról eltávolítjuk a fás részt úgy, hogy az alsó részét meghajlítjuk, ahol eltörik az a fás része. A spárgát 1 cm-es darabokra vágjuk, a felolvasztott vajon átforgatjuk, sóv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fehérjétől elválasztott sárgákat tegyük keverőtálba és adjuk hozzá a sót, fehérborsot, mustárt és a citromlevet. Kézi mixerrel dolgozzuk össze és utána - folyamatos keverés mell...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA tojássárgákhoz egy habverővel keverjük hozzá a sót, cukrot és a mustárt. ékony sugárban, folyamatos keverés mellett keverjük hozzá az olajat is. Ha felvette az olajat, ízlés szer...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes