1 nagy mogyoróhagyma (1/3 csésze), darált
2 tbl extra szűz olívaolaj
4 gerezd fokhagyma, préselt vagy darált
1 6oz lehet paradicsompüré
2 doboz vizet, az üres paradicsompüré
1/4 csésze melasz
1 csésze méz
1/4 csésze vörös borecet
1 tbl halszósz
1 tbl dijoni mustár
2 tk só nagy szemcse
Egy kis nagy fenekű serpenyőben, melegítsük 2 tbl extra szűz olívaolaj. Hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát és Saute 2-3 percig, vagy amíg a gyöngyhagyma kezd fordulni áttetsző és csak elkezd barna.
Adjuk hozzá a paradicsompüré és a víz; át kell keverni. Hagyjuk, hogy jöjjön egy forraljuk, majd engedje le a hőt, és lassú tűzön főzzük 5 percig.
Adjuk hozzá a melasz, méz, ecet, hal szósz, dijoni mustár, só; át kell keverni, forralunk annál kisebb a hő-és főzzük 15 percig.
A hagymát pucoljuk meg, vágjuk egészen finomra, a fokhagymát zúzzuk össze fokhagymanyomóval. Melegítsünk olajat egy serpenyőben, adjuk hozzá a salottahagymát, majd 3-4 perc után a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fehérjétől elválasztott sárgákat tegyük keverőtálba és adjuk hozzá a sót, fehérborsot, mustárt és a citromlevet. Kézi mixerrel dolgozzuk össze és utána - folyamatos keverés mell...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűKeverjük össze a hozzávalókat egy rozsdamentes edényben. Kevergetve forraljuk fel, amíg a cukor el nem olvad. Ezután csökkentsük a hőt és 2 órán keresztül főzzük, amíg jól besűrűsö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz áttört fokhagymát pirítsuk meg egészen kevés olajon. Keverjük hozzá a tejfölt, a tejszínt és a liszttel sűrítsúk be. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Folytonos keverés mellet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű