10 tojás
8ek.xilit
7ek. tk tönkölyliszt, 3ek.fehér liszt
2 cs.sütőpor
6ek. natúr joghurt
3 tk. vaníliaaaroma
csipet só
reszelt citromhéj
650g hámozott, kockázott almát tettem bele
tojásfehérjéket kemény habbá verjük pici sóval.
A sárgáját kikeverjük a cukorral és a joghurttal, hozzáadjuk a lisztet, sütőport és az aromát. A masszát a habhoz keverjük az almát. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és 180 C-os sütőben kb. 40 percig sütjük.
DUPLA ADAG!
CH tartalom:260 g kb.30-40 kocka jön ki belőle
1 kocka: 8,6 g Ch vagy 6,5 g CH (egy kis pudinggal vagy porcukorral tízóraira vagy uzsira)
A vajat simára keverjük az édesítővel, a tojással, a vaníliával, majd összedolgozzuk a száraz alapanyagokkal. A masszából diónyi golyókat sodrunk, mindet sütőpapírral bélelt tepsir...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A gesztenyét, kekszet, cukrot, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk. A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSütő előmelegíteni 180° légkeverésen; 30-35 perc kb ( 180°-on 10 percig majd 160°-on 25 percig ) Tojásfehérje + cukor +só+citromlé= egybe ;( tejföl állagúra , hajoljon a teteje )...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és három lapot sütünk belőle. 2. A krémhez a margarint habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. 3. A tejből liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz