Családireceptkönyv.hu

Bolognais calzone


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


298 g Schar B, 2g utifumaghej, 290 ml langyos viz, 2 teaskanal instant dr. Oetker eleszto, 2 evokanal olivaolaj, csipet so, pici cukor. A teszta osszetevoit osszekeverni es 30 percig meleg helyen keleszteni

Bolognai ragu: 400g daralt husi, 1 szal ujhagyma, so bors oregano izles szerint + ketchup.

Elkészítés:


A megkelt tesztat 8 gombocra valasztottam es kerekre nyujtottam lisztes lapon lisztezett nyujtoval (rizsliszt). A kesz ragut beletettem az egyik felere. Rahajtottam a teszta masik felet osszenyomkodtam es villaval a szelet ujra megnyomkodtam. Tetejet tojassargajaval lekentem es hagytam meg picit kelni (kb 10percet), majd 200 fokon also felso sutessel 20percet sutottem (amig szep piros nem lesz a teteje) sutopapiros tepsiben. En laktozmentes mini mozzarellaval ettem

Bolognais calzone

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Diós-sajtos ropogós
Diós-sajtos ropogós

Először a diót egy kissé megpirítjuk száraz serpenyőben, de csak leheletnyit. Vigyázzunk, ne égjen meg! Ettől finomabb íze lesz a ropogósnak. Miután kihűlt, megdaráljuk. A vajas...

Elkészítési idő: 30 min
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Szalonnás hagymás pogácsa
Szalonnás hagymás pogácsa

Elkészítés: A liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját, tejfölt és a sót. A cukrozott meleg tejben felfuttatjuk az élesztőt a liszhez adjuk és bedagasztjuk. 1 órát kelesztjük. Li...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Nagy
Indiai lángos
Indiai lángos

Bevallom, én ezeket a tésztákat mostanában géppel keverem ki, nem kézzel. Természetesen mindkét verzió megfelelő, a methódus ugyanaz. Egy tálba kimérjük a lisztet, beletesszük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Kelt tészta - alaprecept
Kelt tészta - alaprecept

A jól felmelegített tejet a tálba öntjük, beletesszük a cukrot, sót, olajat ráöntjük a liszt egy részét és jól elkeverjük a finomra reszelt élesztővel. Ezután ráütjük a tojást, maj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk