13 dkg fehér csokoládé
3 tojás
13 dkg krémsajt
1. Olvaszd fel kíméletesen a csokoládét vízfürdő fölött vagy mikrohullámú sütőben.
2. Forgasd bele a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz.
3. Válaszd szét a tojásokat és a sárgáját keverd a krémhez.
4. Verd fel a tojásfehérjét, ezt is keverd az imént elkészített masszához. Ettől lesz extra puha.
5. Három bögrét bélelj ki sütőpapírral, majd töltsd bele a sajttorta tésztát.
6. Helyezd a bögréket egy tepsire, önts melléjük egy pohár vizet.
7. 160 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc lesz kész.
Ha kihűlt, a papírral óvatosan kiemelheted a sütit.
Gyümölccsel kínálva még finomabb!
Foto nincs hozzá, de egy szép sárgás finom sütike :)
1. A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni. 2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk. 3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet zsiradékkal elmorzsolom és hozzáadom az összes többit. Eleinte olyan, mintha nem akarna összeállni, de tovább kell gyúrni... Folpackba csomagolom, pár órára vagy egy é...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűCélszerű a fahéjas porcukorral kezdeni, mert később már nem lesz rá idő.. :) Aztán a csokiöntethez a keményítőt elkeverjük 125 ml hideg tejben. A maradék tejet kis lábosba tesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes