5g hajdinaliszt
30g rizsliszt
70g barna rizsliszt
1/2 kk. szódabikarbóna
1/2 kk. őrölt fahéj
20g olvasztott vaj/kókuszzsír
200 ml víz
1 tojás
75g cukornak megfelelő folyékony édesítőszer / 25-30 csepp sztevia szirup (sötétbarna)
1. Előbb keverjük össze külön keverőtálban a folyékony hozzávalókat: olvasztott vaj/kókuszzsír, víz, tojás, édesítő/sztevia.
2. Egy másik tálban keverjük össze a liszteket a szódabikarbónával és a fahéjjal.
3. A folyékony keveréket alaposan keverjük hozzá a szilárdakhoz, és már süthetjük is.
3db összesen kb. 94g szénhidrátot tartalmaz
Az 2.5 dkg élesztőt a cukorral, a kefirrel és a tojások sárgájával simára keverjük egy habverő segítségével. Hozzáöntünk 2,5 dl kézmeleg tejet, majd 10 dkg lisztet is. Ezeket is...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A margarint a tojássárgájával, a cukorral, a vaníliás cukorral, a sütőporral és a pálinkával habosra keverjük, majd beletesszük a lisztet. 2. A tojásfehérjét kemény habbá ve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral habosra keverem, közben a vajat megolvasztom. Összekeverem a vajjal, majd belekeverem a villával pépesre nyomott banánt, megszórom fahéjjal, kakaóval, reszel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 6 tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd lassan hozzákeverünk 15 dkg cukrot, a reszelt csokoládét és a lisztet. Kikent, lisztezett tepsiben sütjük. Ha kihűlt kettévágjuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű