2 főtt tojás, 1 nyers tojás, 2 ek. darált mandula, 1 ek. tápióka liszt, 1 ek. Szafi sütőliszt, 1 ek. Szafi CH csökkentő liszt, 2 ek. Cassava dara (gari) - ez olyan, mint a búzadara, só.
Egyneművé dolgoztam, (esetleg aprító gép), nokedli szaggatóval a forrásban lévő sós vízbe szaggattam, 2-3 percig főztem. Olyan, mint a megszokott nokedli.
A káposztát amilyen vékony szálakra csak tudjuk, felaprítjuk. Nem sózzuk be előre, és nem csavargatjuk! Az olajat megforrósítjuk, beletesszük a cukrot és hagyjuk aranyszínűre ka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa krumplit megőzzük sós vízben majd áttörjük Uána az egészet összegyúrjuk és kis gombócokat formázunk majd zsemlemorzsában megforgatjukés kisütjük forró olajban
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 30 deka főtt és szitán áttört burgonyát, 12 deka lisztet, egy vagy két tojás sárgáját, pici sót, összekeverjük s liszttel meghintett gyúródeszkán pogácsákat vagy hengereket gyúru...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábasban hevítsünk fel 3-4 evőkanál olívaolajat közepes láng felett. Adjuk hozzá a felkockázott vöröshagymát, szórjuk meg egy csipet sóval (ez segíti elővarázsolni a hagyma éde...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű