•3 nagy tojás
• 1 és 1/2 bögre túró
•1/2 bögre paleo vagy Norbi liszt
•1 vaníliarúd kikapart belseje
•1 citrom lereszelt héja
•1/4 teáskanál sütőpor
•1 csipet só
•vaj a sütéshez
Tedd a hozzávalókat bátran egy turmixgépbe, és turmixold 15 másodpercig össze.
Melegíts elő egy serpenyőt kis vajjal, vagy egy merőkanállal halmozz tenyérnyi kupacokat rá. Ha barnulni kezd a palacsintád széle, fordítsd meg egy falapát segítségével, és süsd barnára a másik oldalát is.
Míg az összes kisül, tartsd melegen a sütőben.
A sütőt előmelegítjük 170C-ra. A csokoládét durvára szeleteljük, a dióval és a cukor felével aprítógépbe tesszük, és ledaráljuk. Nem kell, hogy teljesen finom morzsa legyen, inkább...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A diót apróra vágjuk, a cukorral és fahéjjal összekeverjük. A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd egyenként...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tejből, kakaóból, porcukorból, vajból szirupot főzünk 2. A kekszet összetörjük 3. A diót összevágjuk apróra és a kekszhez öntjük, majd öntünk rá rumot, majd összekeverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAdjuk a liszthez a tojást, a nyírfacukrot, csipet sót, a tejjel és a kávéval keverjük csomómentesre. Adjunk hozzá 3 ek. olajat, és annyi szódavizet, hogy közepesen sűrű palacsintat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű