Az első réteghez:
25 dkg édes keksz (darálva vagy összetörve)
10 dkg porcukor átszitálva
15 dkg margarin (szobahőmérsékletű)
1 tasak vaníliacukor
A második réteghez:
50 dkg tehéntúró
15 dkg porcukor
2 dl habtejszín kemény habbá verve
1/2 tasak zselatin
A harmadik réteghez:
1 tasak házi krémes krém
8 dl tej
A negyedik réteghez:
3 dl habtejszín
1/2 tasak zselatin
Az első réteg elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük, és egy magas peremű edénybe tömködjük. Jól lelapítjuk, mivel nem sütjük meg, és meg kell, hogy tartsa a töltelékeket.
Második réteg elkészítése:
A túrót burgonyanyomón átpasszírozzuk, összekeverjük a cukorral, a kemény tejszínhabbal, és egy fél tasak zselatinnal, amit kb. 1/2 dl vízben feloldottunk. Ezt felkenjük a kekszes alapra.
Harmadik réteg elkészítése:
8 dl tejjel 3 perc alatt keményre verjük a krémport, majd ezt tesszük a túrós rétegre.
Negyedik réteg elkészítése:
Kemény tejszínhabot készítünk, és a 1/2 dl vízben feloldott zselatint belekeverjük, majd a vaníliás krémre simítjuk.
Tetejére csokireszeléket, olvasztott csokit vagy tortadarát szórjunk díszítésként
Az egészet összekeverjük és közepes hőfokon 30 percig sütjük. Forrón megkenjük a tetejét lekvárral és leöntjük olvasztott csokival. Ha lehűlt rászórjuk a darát és kész.
Elkészítési idő:A tojásokat ketté választjuk, a sárgáját a "cukorral" habosra verjük, majd robotgéppel hozzákeverjük a vizet, a lisztet, a kakaóport és a sütőport is. A fehérjét kemény habbá verjü...
Elkészítési idő:Elkészítés: a fenti (A) hozzávalókat egy műanyag tálba öntjük, robotgéppel jó alaposan összekeverjük, kivajazott tepsibe töltjük, a tetejét megszórjuk a (B) hozzávalókban írt kókus...
Elkészítési idő: