6 adaghoz:
10 dkg Update1 paleo étcsokoládé
4 dkg Update1 paleo kókuszzsír
4 ek. kókusztej
3 tojás
A tetejére:
kókusztejszínhab
A csokoládét a kókuszzsírral és a kókusztejjel vízgőz fölött megolvasztjuk, kihűtjük. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját habverővel belekeverjük az olvasztott csokoládéba, majd három részletben óvatosan hozzáadjuk a fehérje habot. Egyneműre keverjük, de vigyázva, hogy megmaradjon a levegőssége. A tetejét díszíthetjük friss gyümölccsel vagy egy pici kókusztejszínhabbal. Tálalásig a hűtőben dermesztjük. (Akár előző nap is el lehet készíteni és az utolsó pillanatban díszíteni.)
A tésztához a tojásfehérjéket habbá verjük úgy, hogy elkezdjük habosítani, és amikor már fehérebb, stabilabb a habja, fokozatosan hozzászórjuk a kétféle cukrot. Egyenként belekever...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet a sütőporral meg a sóval összekeverjük, majd a cukorral, a dióval, a tojásokkal meg a szoba hőmérsékletű margarinnal összegyúrjuk. a csokoládét apró kockákra vágjuk, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a piskótát sütjük meg, a szokásos módon. A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. A tojássárgájára rászórjuk a liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűamikor minden kihűlt összerakjuk: a tésztára egyenletesen rákenjük a krémet, majd rá a pudingos üdítőt, 1.5 órára betesszük a hűtőbe
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű