250 gramm zsírszegény túró, 1 tojás, 3 ek. liszt (én most rozslisztet használtam), só, bors, egy marék spenót (fagyasztott püré volt, amit előzőleg kiolvasztottam), kb. 50 gramm reszelt mozzarella. Ezeket összekevertem, pici tejjel lazítottam, hogy folyékonyabb legyen a tésztája (muffin állagú). Muffinformába töltöttem (nekem 7 darab lett belőle) és a tetejét még megszórtam egy kis reszelt mozzarellával. 180 fokon 35 percig sütöttem.
A tejet meglangyosítjuk, és 1-1,5 dl-nyit egy kis tálkába átmerünk belőle. Az élesztőt belemorzsoljuk, és beleszórjuk a cukrot is. Meleg helyen kb 15 perc alatt felfuttatjuk. A lis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. A tojást mossuk meg, üssük fel, majd villa segítségével enyhén verjük fel. Egy tálban keverjünk össze 1-1 teáskanállal a magvakból. A száraz ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajt egy részét összegyúrjuk a többi hozzávalóval. Keleszteni nem kell, egyből formázzuk belőle a pereceket. Tetejüket tojásfehérjével lekenjük és sajttal megszórjuk, ezután menn...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat a kenyérsütő gépbe tettem dagasztó programra. 2. A végén kivettem a tésztát és téglalap alakúra nyújtottam. 3. Utána megkentem a tejföllel, a sajttal és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz