25 dkg túró
1 db tojás
175 g joghurt (natúr)
5 dkg vaj (olvasztott)
5 ek zabpehely
2 ek eritrit
vanília aroma
1 csipet só
1 kk citromhéj (reszelt)
fahéj ízlés szerint
5 dkg diabetikus csokoládé (reszelt)
A hozzávalókat egy keverőtálban összedolgozzuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe halmozzuk egy kanál segítségével, és keksz formákat alkotunk. 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt elkészül. Nem száraz, hanem finom puha lesz.
ANDI KONYHÁJA
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához 4 evőkanál tejben feloldjuk a szalalkálit. A tojások sárgáját 30 dkg porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a margarint és a feloldott szalalkálit. Jól kikavarjuk, vé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet és 25 dkg cukrot összekeverjük a sütőporral. Kivajazott tepsibe a felét egyenletesen beleszórjuk. A túrót, a vaníliás cukrot, az 5 dkg cukrot, a mazsolát, 1 tojást, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 literes lábasban a vizet, a vajat, a cukrot és a sót összeforraljuk. Fakanállal kevergetve hozzáadjuk a lisztet. 1 percig főzzük, majd a tűzről levéve 1 percig pihentetjük. A sz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű