menu

Családireceptkönyv.hu

Halászlé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 fej hagymát megpucoltam, az aprítóval összevágtam
2 marék fagyóba darabolva rakott paprika és 4 kocka paradicsom...nekem az is van fagysztva jégkocka tartóba szoktam kifagyasztani
ezeket zsiradékra teszem, de nagyon kevésre... megdinsztelem, tettem hozzá piros paprika, erre egy fél deci víz... ebben szétdurran a fűszer paprika...erre tettem a feldarabolt apró halat és a harcsa farkát, fejét... sóztam borsoztam..kapott a saját chili krémből is megadva neki a kellő csípősséget, és kellőképpen alaposan szétfőztem... majd a képen látható módon átpasszíroztam... az alaplevet vissza teszem a tűzre felengedem vízzel, felfőztem ha szükséges utána lehet fűszerezni, de én általában ösztönből főzök.. és elsőre mindig pont jó a fűszerezés, mikor felfőtt akkor raktam bele a hal szeleteket, ezzel csak addig főzöm amíg a halszeletek szépen kifehérednek.. ez 8-10 perc, majd elzárom a gázt és mi forrón szeretjük.
Jó étvágyat!!!

Elkészítés:


http://borosvalikonyhaja.blogspot.hu/2016/12/halle-halaszle.html

Halászlé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Sprotni
Sprotni

mustárral citrommal bekenni, és be a sütőbe. jó ropogósra sül

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Brokkoli Tonhal fasírt
Brokkoli Tonhal fasírt

A brokkolit, a tonhalkonzervet (a levével együtt) és a fokhagymát aprítógépben ledaráljuk, majd kikeverjük a liszttel, a tojással, az olajjal és a fűszerekkel. Fasírtgolyókat formá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Mamika
Halászlé
Halászlé

http://borosvalikonyhaja.blogspot.hu/2016/12/halle-halaszle.html

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
sült hekk
sült hekk

Ha nem előkészített, mirelit halat vettünk, akkor először a hekk pikkelyeit kaparjuk le. fejet farkát levágjuk A törzseket kívül-belül alaposan sózzuk be. Nyugodtan adagoljuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk