Nussecke:20dkg liszt,1 kaveskanal sütöpor.1 tojassargaja,10 dkg cukor,10 dkg margarin.Ez a tesztaja.egy kicsit a hütöben pihentetni.Addig 12,5 dkg margarint 12,5 dkg cukrot,2 kanal vizzel összefözni picit,utana 25 dkg daralt diobelet belekeverni.langyosra hüteni.A lapot kinyujtani ezt a tölteleket rakenni es 220 fokos elömelegitett sütöben15 percig sütni.Melegen haromszögre vagni es a harom sarkat csokival lecsepegtetni.
Szépen egymás mellé teszed a sütőpapíros gáz-tepsibe, és bekened tojássárgájával. A szélére ne menjen csak a tetejére. Kitenni levegőre megszárítani.Ha már nem ragad akkor mégegysz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesNa akkor kezdjük: tegyük mély tálba a száraz anyagokat, és morzsoljuk össze a zsírral, a cukorral, a vaníliás cukorral és a csipet sóval. Mélyedést készítsünk, és tegyük bele a to...
Elkészítési idő: 180 perc Nehézség: KözepesA kacsamellet mossuk meg és töröljük szárazra. A fokhagymát pucoljuk meg és vágjuk apróra. Ha egész mellet vettünk, vágjuk (közepén hosszában) ketté. Mindkét fél rész bőrét és zsí...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz empanadast, a hússal töltött tésztabatyut Dél-Amerika valamennyi országában nemzeti eledelként tartják számon. Mind a tészta elkészítésének, mind pedig a belevaló töltelékeknek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű