bármilyen, hazai halból elkészíthető
1 fej vöröshagyma
2 fej fokhagyma
ecet
só
cukor
liszt
a sütéshez zsiradék
A megtisztított halat jó két ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd forró zsírban kisütjük. Ezután elkészítjük a páclevet. Hagyományos salátalevet készítünk (só, cukor, ecet, víz). Ebbe tesszük bele a zúzott fokhagymát és a karikára vágott vöröshagymát. A végén a kisütött halszeleteket helyezzük a páclébe, akkor jó, ha lé ellepi a halat. Lefedjük és 2-3 napig hűtőben érleljük. Ez alatt az idő alatt, az apró szálkák is megpuhulnak a halhúsban.
A kukoricalisztet összekeverjük a keményítővel és a sóval. Hozzáadjuk az elhabart tojást és a sört, sűrűn folyó masszát kell kapnunk. (A pontos lisztmennyiség függ a tojás méretétő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított ananászt és avokádót felkockázzuk, tálba tesszük. Hozzáadjuk az aprított lila hagymát, belefacsarjuk a lime levét, hozzáadjuk a felaprított koriandert és a csilit....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojássárgáját egy habverő segítségével összekeverjük a mustárral, és közben hozzácsurgatjuk az olívaolajat. Majonézalapunkat friss bazsalikommal, a narancs levével, valamint sóva...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA hal kivételével keverd ki az összetevőket egy nagy tálban, majd alaposan hempergesd bele a halszeleteket, és hagyd, hogy jól átjárja őket a pác. Legegyszerűbb, ha éjszakára a hűt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű