1 l tej, 6 db tojás, 10 dkg cukor + 1 kanál, 2 vaníliás cukor, 1 kanál ételkeményítő.
A tojásokat elválasztjuk, a fehérjéket felverjük kemény habbá a kanál cukorral és az
egyik vaníliáscukorral, teszünk bele egy csipet sót is.
A tejet lassan felmelegítjük.
A tojássárgákat a cukorral a másik vaníliás cukorral és a keményítővel elkeverjük,
majd keverés mellett beleöntjük a tejbe. Ha már kissé sűrű, a tojásfehérjéből galuskákat
szaggatunk a tetejére.
2-3 percre betoljuk a forró sütőbe hogy a galuskák megsüljenek.
A kihűlt kókuszkrémből szaloncukrokat formázok, majd ezeket sütőpapírral bélelt tálcára sorakoztatva egy szűk órára a mélyhűtőbe teszem, hogy könnyebb legyen bevonni. Az étcsoko...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bőrt a húsokon kárósra beirdal (NO SÓ!!) (A húsig lehetőség szerint nem kell bevágni) Teflon serpenyőt (nem ragad le) szárazon felhevít A húsokat egyenként BŐRÉVEL LEFELÉ bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKeményre főzzük a tojásokat 10-12 perc alatt. Ezután hideg vizet engedünk rájuk, majd megtisztítjuk. Apró kockára vágjuk a paprikát, a retket, a hagymát, felaprítjuk a snidlinget...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső szilveszterünkön, amit Németországban töltöttünk még nem volt felszerelt konyhánk, és bevásárolni se igen volt időnk- ez az egytálétel először egyetlen főzőlapon, éppen otthon...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű