Hozzávalók:
darált hús (mennyisége attól függ, hány személyre készíted)
1 vöröshagyma
zellerszár
6-8 db sült bacon szalonna
só
bors
a kedvenc szószod (barbeque, ketchup, stb.)
apró forgácsokra vágott kemény sajt
nyers bacon szalonna
Elkészítés:
Természetesen kevesebb húsból, kisebb átmérőjű csavarással is elkészítheted, mint a videóban. A lényeg az ötlet.
Lapogasd ki a húst, sóval, borssal befűszerezd, kend rá a kedvenc mártásodat vagy szószodat, majd mehet rá a felaprított hagyma, és zellerszár, a durvára vágott sült bacon, és a sajt. Tekerd fel, jó idő esetén tedd a grillrácsra, vagy egy sütő tepsibe, kend be a tetejét a szósszal, és fektess rá néhány szelet nyers bacon szalonnát.
A többi már a grillező vagy a sütő dolga. Ha sütőben sütöd, 175-180 fokra előmelegített sütőbe tedd be. Az elején érdemes alufóliával letakarva sütni, majd a vége felé vedd le róla, hogy a bacon ropogósra sülhessen a tetején.
Szeletekre vágva tetszés szerinti körettel kínáld.
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, beleforgatjuk lisztbe, majd kevés olajon elősütjük mind 2 oldalát (1-1 perc) magas lángon. Az olajat, amiben sütöttük a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 1 kg darált combhoz kevertem a következőket: 5 tojás, 5 gerezd fokhagyma és egy nagy fej vöröshagyma áttörve, só, bors, delikát, paprika, piros arany, 20 dkg zöldborsó, és annyi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéscombot és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van, akkor azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalonnát kiolv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéscombot vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, és magyaros fűszerkeverékkel megszórjuk. A tojásokat felverjük, belereszeljük a sajtot, a majonézt hozzáadjuk, és jól összek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű