Egy nagyobb tálba teszünk, 1 dl vizet, 3 evőkanál kakaóport, 5 evőkanál cukrot, 1 Rama margarint elkockázva, 1 cs. vaníliás cukrot, 1 evőkanál zselatint.Addig főzzük, amíg a margarin elolvad (pár perc).
A tűzről levesszük, hozzáadunk 2 tasak Turista tejport és 1 tasak puffasztott rizst
Folpackkal kibélelt őzgerinc vagy más formába tesszük, a tetejét is betakarjuk, kihűlés után szeleteljük.
A fóliát hagyjuk végig rajta, hogy ne száradjon ki később se.
Piskóta réteg: A diót apróra daráljuk, és összekeverjük a mandulaliszttel, mézzel és kókuszolajjal. 18 cm átmérőjű tortaformába egyengetjük. (Én sütőpapírral béleltem ki a formát...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA bevonathoz szükséges kristálycukrot keverjük össze az őrölt fahéjjal, majd tegyük félre. Egy kis lábasban Tegyük fel főni a vizet, cukrot, sót és az étolajat. Mikor felforr húz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját a cukrokkal, sóval, tejjel elkeverjük. Hozzáadjuk a lisztet, fahéjat és csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk az előzőleg lereszelt almákat. A tojások fehérjéből ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA két egész tojást meg a négy tojássárgáját, a cukrot és a reszelt citromhéjat fél óra hosszat keverjük. A fehérjéből keményre vert habot a liszttel együtt könnyedén hozzákeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű