menu

Családireceptkönyv.hu

Sütés nélküli puncskocka


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg babapiskóta
30 dkg sárgabaracklekvár
10 dkg cukor
0,5 dl víz és rumaroma keveréke együtt (rumaroma ízlés szerint)
10 dkg mazsola
1 citrom reszelt héja
1 evőkanál kakaópor

A mázhoz:

1 cs puncsmáz

Továbbá:

15*25 cm -es forma folpackal bélelve

Elkészítés:


Jelenleg itt vagy: Főoldal > Sütés nélküli receptek > Sütés nélküli puncskocka
Sütés nélküli puncskocka recept
Sütés nélküli puncskocka
Beküldve: 2014.08.04.
Kategória: Sütés nélküli receptek
Küldte: Vass Laszlone
Látták: 73067
Ennyien nyomtatták ki: 0
Miben készült? Főzőlap
Melyik évszakban? Egész évben
Konyha: Magyar
Fogás: Desszert
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 3.38 csillag 26 értékelés alapján
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

30 dkg babapiskóta
30 dkg sárgabaracklekvár
10 dkg cukor
0,5 dl víz és rumaroma keveréke együtt (rumaroma ízlés szerint)
10 dkg mazsola
1 citrom reszelt héja
1 evőkanál kakaópor

A mázhoz:

1 cs puncsmáz

Továbbá:

15*25 cm -es forma folpackal bélelve


Elkészítése:

A cukrot, lekvárt, rumos vizet, a mazsolával feltesszük főni. Kevergetjük és ha a cukor elolvad, a mazsola megduzzad, levesszük a tűzről és a kakaóport hozzákeverjük.

A babapiskótát összetörjük, 3-4 db-ot vékonyabb csíkokra vágunk.

A babapiskótát leöntjük a forró felfőzött anyagokkal. Ezután összekeverjük és folpackkal bélelt formába simítjuk.
Amikor kihűlt a mázzal bevonjuk. A zacskón megtalálható az elkészítése utasítás.

1-2 órára a hűtőbe tesszük és négyzet alakúra vagy szeletekre vágjuk.

Sütés nélküli puncskocka

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Ropogós fahéjas pálmalevél
Ropogós fahéjas pálmalevél

A fahéj és cukor mennyiségét rátok bízom, mennyire édesen vagy fűszeresen szeretitek. Szóval a leveles tésztát kivesszük a hűtőből, és 10 percet pihentetjük, majd kihajtjuk egy cuk...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
KEKSZ-TEKERCS
KEKSZ-TEKERCS

Elkészítés: A kekszet a cukorral, a kakaóporral, a tejjel, a rum aromával és a vaníliás cukorral összegyúrjuk. Félretesszük amíg a krémet elkészítjük. A vajat a cukorral, a kókus...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejfölkrémes sárgabarackos réteges
Tejfölkrémes sárgabarackos réteges

A sárgabarackok harmadát nagyon kevés (1 evőkanál) cukorral lábasba teszem, tűzre teszem, kevergetem és felforralom, majd botmixerrel pépesítem. A végeredmény egy enyhén édes, fris...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csörögefánk Mariska nagymamám féle
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Csörögefánk Mariska nagymamám féle

A vajat felolvasztjuk nem muszáj teljesen folyékony legyen. 2. A tejet fellangyosítom, kevés cukrot teszek bele és az élesztöt. 3. A lisztet egy tálba teszem, kis mélyedést csinálo...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk